čista koža bez psorijaze!
Stara cijena 2590 РУБ
Nova cijena 990 РУБ
Do kraja djelovanja
Narediti sa popustom 50%
Certifikat kvaliteta
Rezultat
100%
Psorimilk – to je učinkovit alat s prirodnim sastojcima koji će očistiti problematičnu kožu od psorijaze.
Psorimilk – jedinstveni kompleks prirodnih sastojaka, učinak kojih je usmjeren na otklanjanje karakteristika psorijaznih lezija i regeneraciju kože. Bogata biljna formula omogućuje kontrolu pojava novih žarišta bolesti i učinkovito nositi sa starim. Uključeni u Psorimilk prirodni ekstrakti omekšavaju kraste, što pridonosi njihovoj eksfolijaciji i dezinficira tkivo, ubrzava proces prirodne obnove. Kompleks provitamina duboko vlaži kožu i sprječava nastajanje ožiljaka. Nakon nanošenja Psorimilk koža ostaje meka i glatka.


Psorimilk – to je jedinstveno certificirano sredstvo

Komentari kupaca

Mišljenje stručnjaka

Psorimilk preporučujem za korištenje svim pacijenatama, koji imaju psorijaze ili ekcema. Također je pogodna za onih, koji imaju problematičnu kožu. U liječenju psorijaze i ekcema je najvažnija stvar - to je redovito izlaganje, a to je teško postići korištenjem samo hormonalne pripreme. Oni su na kraju prestaju raditi zbog ovisnosti. I da ne svi zbog zdravstvenog stanja mogu koristiti hormone niz mjeseca redom. Problem nonhormonalnih lijekova leži ili u prekomjernim troškovima, ili u neučinkovitosti. Psorimilk nema tih nedostataka i radi "izvršno"!
Mlijetić Bojan, dermatolog prve kategorije

Nije to zar štetno?

Psorimilk sadrži prirodne sastojke i nema sastav GMO, boje i konzervanse štetni za zdravlje. U lijeku nisu zabilježene nuspojave. Psorimilk nema kontraindikacije, osim alergija sastojaka krema.
Gdje kupiti?
Na području Hrvatska možete kupiti Psorimilk samo kod nas. Da biste to učinili, naručite ovo online. Jedini način da biste sigurno dobili izvorni Psorimilk.
Isporuka
Isporuka po gradovima Hrvatska traje 4-7 dana od datuma naručivanja.
1980 РУБ
990 РУБ
Popust -50%
Samo danas!
17 Tijekom posljednjeg sata naređeno
Ivan Tolj
Na primjer +385 12345678